Sälj ditt guld och få pengar till nya kläder och smycken

Visste du att du kan sälja ditt guld enkelt och smidigt hemifrån? Det har aldrig varit enklare att sälja guld, du kan nämligen göra det hemifrån genom att beställa ett brev som du senare returnerar med ditt guld eller diamanter. Brevet är självklart försäkrat. Du får dina pengar till ditt konto samma dag som brevet kommer fram. Det finns inga dolda avgifter eller andra krav. Detta är perfekt om du har gamla guldsmycken hemma som du inte använder och som bara ligger och samlar damm.

Bygg en basgarderob

Genom att sälja ditt guld får du pengar som du kan spendera på nya accessoarer, smycken eller varför inte en ny garderob. Att ha en basgarderob är ett väldigt bra tips. Den kan du alltid falla tillbaka på om du har klädkris eller inte vet vad du ska sätta på dig. Plagg i en basgarderob går enkelt att matcha med varandra som ger en tidlös look.

Satsa på några klassiska sommarplagg

Om du redan har en basgarderob kan du satsa på någon av våren och sommarens modetrender. Varför inte köpa några snygga plagg med mönster? Det blommiga plagget är alltid trendigt på sommaren och det borde finnas något mönstrat plagg i varje garderob. Den blommiga klänningen är en klassiker som alltid fungerar. I år kan du gärna mixa olika blommönster, ha ett mönster på toppen och ett på underdelen. Känns det lite för mycket kan du alltid matcha dina blå jeans med en snygg blommig blus eller topp.

Köp nya smycken för pengarna

Om du säljer dina gamla guld- och diamantsmycken kan du också välja att köpa nya smycken och accessoarer som du verkligen gillar. Beroende på hur mycket pengar du får ut av dina gamla smycken kan du välja att köpa några klassiska smycken som du gillar och några modetrendiga accessoarer som passar för året. I år är det kedjans och pärlornas tid men även silversmycken har en plats i årets smyckestrender. Du kan tänka runda former, maxade armband, stora kedjor och långa halsband om du vill ha några tips för året.