Klä dig rätt och trendigt för träning med Aimn

Att träning gör oss lyckligare och mer tillfreds med livet är något som du säkert vet om. Extra rolig blir träningen dessutom om du känner dig snygg och bekväm när du tränar. Idag finns ett större utbud av snygga och smarta träningskläder än någonsin.

För inte allt för många år sedan utfördes den mesta träningen i joggingbyxor och t-shirt i bomull. Det är något som känns fjärran idag när vi har ett brett utbud av snygga träningsplagg i funktionsmaterial. Ett företag som är extra intressant är aimn.se, ett svenskt märke baserat i Halmstad. Hos dem hittar du både bekväma och trendiga träningskläder.

Viktigt med bra funktion

Ingen blir glad av ett par träningstajts som hasar ned gång på gång, eller en t-shirt som vrider sig. Hos Aimn har man därför satsat mycket på funktion utan att tappa sin stor trend 2020, något som knappast någon har undgått. Utseende i all ära, men om träningskläderna inte sitter på plats blir passet sällan roligt.

Bygg en bra träningsgarderob

Att ha ett urval av träningskläder underlättar att träningen faktiskt blir av. Urvalet av träningskläder ser naturligtvis lite annorlunda ut beroende på vad du tränar. Generellt kan man dock säga att de flesta träningsgarderober bör innehålla några riktigt välsittande tajts och träningstoppar. Varför inte satsa på trenden med crop tops? För kvinnor är också några sportbehåar väldigt viktiga för att hålla bysten på plats. Kom ihåg att du kan vara personlig även på träningen. Gillar du att klä dig mer klassiskt och diskret är monokromt en trend att satsa på, det vill säga plagg som går ton i ton. För dig som vill synas lite mer är det perfekt att bryta av outfiten med en topp i en stark färg eller med ett fint mönster.

Kläder för träning utomhus

Du har säkert inte undgått att vi nu lever i en pandemi vilket gör att du kan behöva undvika ditt älskade gym ett tag. Då är det bra att veta att det går utmärkt att träna utomhus med rätt plagg. Satsa på löpning, träna med egen kroppsvikt eller besök ett utomhusgym. Även om du blir varm av själva träningen är varmare träningsplagg att föredra under hösten och vintern. Satsa på ett par fodrade tajts och komplettera toppen med en jacka. Hos Aimn hittar du mängder av träningsjackor i allt från tunnare modeller till vadderade varianter. Det kan faktiskt vara bra att satsa på två, en lite tunnare för mildare dagar och en tjockare som passar när det är riktigt kallt. Sätt också en snygg mössa på huvudet eftersom din kroppsvärme försvinner ut genom det. Väljer du att klä dig rätt kommer du snart att uppskatta utomhusträningen. Vem vet, kanske vill du aldrig mer träna inomhus igen?