Modetips för hösten

Hösten är här med besked och det är även säsongen för modetrender. En ny modesäsong innebär nya härliga outfits. För att klä dig stilsäkert under hösten är ett tips att kolla in Hugo Boss som har moderna och stilfulla kläder som riktar sig både till kvinnor och män. Med kläder därifrån kan du bygga upp en riktigt bra garderob som håller hög nivå. Du kan investera i plagg som följer de senaste trenderna och kläder som aldrig går ur tiden.

Skräddat mode är trendigt

Skräddade och stickade plagg är något som är väldigt trendigt den här hösten. Den klassiska kostymen har med andra ord aldrig varit mer rätt att bära. En svart kostym ger dig en enkel men välklädd look. Du kan bära en enkel vit t-shirt under kavajen och sedan välja några iögonfallande accessoarer som gör outfiten lite mer lekfull. Pärlsmycken och fluffiga detaljer på skorna är heta detaljer att anamma i höst. Kostymbyxorna och kavajen kan du såklart använda var för sig.

Långklänningen är alltid trendig

Ett perfekt plagg att bära i höst som är supertrendigt, är långklänningen. Till den kan du bära kavajen och antingen bekväma sneakers eller boots. En stickad klänning är både värmande, trendig och stilsäker. Ett annat stickat plagg som du kan bära i höst är den stickade västen. En mer skräddad väst fungerar också väldigt bra. Västen är perfekt att bära ovanpå en klänning eller skjorta. Den mer skräddade västen kan du bära tillsammans med kostymbyxorna.

Jeans är alltid ett säkert kort

Midikjolen är den ultimata kjolen att bära på hösten. Den levererar stil men ändå lite värme. Om du är frusen av dig kan du bära ribbstickade strumpor till kjolen i dina loafers. Denim är alltid trendigt oavsett vilka trender som råder. Det är bara modellerna som är mer eller mindre trendiga. I höst är det “mom jeans”, utsvängda jeans med hög midja, otvättad denim, barrel-jeans och straights leg-jeans som är det hetaste inom jeansvärlden. Om du gillar att mixa och matcha olika material och färger är detta säsongen för dig. När du använder dig av olika material och färger får du en härlig dynamik i din look som ger ett bra helhetsintryck.