Fyndshoppa mode

Att ladda garderoben med moderiktiga plagg, skor och accessoarer är en hobby för många tjejer och killar. Ny säsong är lika med nya plagg, för det som var trendigt förra året är redan ute, men med modeintresset kommer också prislappen. Det är en dyr hobby för den som inte försöker shoppa ekonomiskt.

Hur hålls då budgeten nere när det gäller inköp av kläder och andra modeattiraljer? I den här artikeln får du tips på hur du fyndar. Både på nätet och i de vanliga fysiska butikerna. Häng med och lär dig mer om att spara pengar när du shoppar!

Rabatter och kampanjer

De senaste åren har vi sett en stark ökning av handel på nätet. Konsumenter väljer helt enkelt i allt högre grad att köpa kläder online med ett enkelt klick. 2017 utgjorde den digitala näthandeln hela 14 procent av den totala kläd- och skobranschens intäkter. En siffra som ständigt växer sig större i takt med att allt fler väljer att shoppa på nätet. För den som gillar den här formen av shopping innebär e-handelns ökning många fördelar. Framför allt i fråga om möjligheterna att fynda. En större efterfrågan gör att fler aktörer slåss om kunderna. Vad leder då den digitala konkurrensen bland e-butiker till? Jo, allt bättre priser och fler kampanjer.

För den som gillar att shoppa mode på nätet gäller det att vara uppmärksam på den information som webbutiker delar med sig av. Nu för tiden använder sig moderna butiker av sociala medier för att nå fram med budskap till dig som potentiell kund. Håll därför lite extra koll på ditt flöde för att se om det finns några riktiga fynd. Ett bra exempel för svenska modeälskare är Bubbleroom rabattkod som inte lämnar någon nätshoppare besviken. Bubbleroom är en e-handelsaktör i stark tillväxt och som ständigt tar initiativ för att förbättra kundupplevelsen på sajten.

Kampanjer vimlar det av på nätet, men det innebär inte att alla är lika bra. Du som vill fynda modeplagg bör därför ägna tid åt att gå igenom olika kampanjerbjudanden. Vrid och vänd på erbjudanden för att se vad exakt du får ut i mervärde som kund. Det är ju dessutom viktigt att det faktiskt rör sig om kläder, skor eller accessoarer som passar just din stil.

Second hand – en het trend

För några decennier sedan var begagnade kläder allt annat än trendigt. Det skulle vara nyproducerade modeplagg för att kallas snyggt. Idag är dock second hand en riktigt hett koncept i modevärlden. Du kan till och med shoppa begagnat i lokaler som ser ut som vilka moderna shoppingbutiker som helst. Den här typen av mode är dessutom ett bra val för både plånboken och miljön. Shoppa märkesvaror till ett riktigt billigt pris och skona miljön från den påfrestning som klädtillverkningen genererar. För det är ett faktum att tillverkningen och konsumtionen av kläder, skor och accessoarer är en av de värre miljöbovarna i nutid.