Modetrender vinter 2019

Vintern står utanför vår dörr och även om detta betyder en hel del kyla och slask, så betyder det också att det är dags att titta på vinterns nya mode. Det finns mängder med snygga plagg som du bara måste ha i din garderob och som förvandlar den tristaste vardagsklädseln till något riktigt hett. Här kommer du att få läsa om de plagg som bara måste få en plats i garderoben i år!

Det man allra minst vill göra under vintern är naturligtvis att frysa. Många förknippar detta med stora tjocktröjor, lager på lager och allt annat än ett stilsäkert mode, så behöver det dock inte vara. Under vinter 2019 finns det mängder med snygga kläder som är både varma och moderiktiga. Ett vanligt misstag är att man fastnar i det så kallade “svarta träsket”. Man har varken tid, lust eller ork att välja ut snygga kläder, eftersom allt ändå ska gömmas under den stora vinterjackan. Med hjälp av snygga accessoarer kan du dock säkra vilken outfit som helst.

Skor – Fötter behöver vara både varma och torra under vintern. Det betyder att dina snygga nya adidas skor kanske får flytta in i garderoben och tas fram på våren igen. Gympaskor är bekväma och väldigt trendiga just nu, men de tål inte alltid kylan så bra som man kanske hade önskat. I vinter är det boots som gäller. Gärna i konstmaterial och kom ihåg att välja några med många spännen, kedjor eller andra typer av detaljer.

Fransk elegans – Den franskinspirerade looken är här för att stanna och under vintern håller den ht i sig. Satsa på en varm trenchcoat och matcha detta med en basker i ull (för extra värme), en varm polotröja och ett par byxor med rutmönster.

Sportsstilen – Den sportiga stilen håller fortfarande i sig, men hur ska man lyckas med dessa klädval under vintern? Klädmärket Ganni har lanserat en riktigt snygg och sportig vinterjacka och vi får inte glömma bort att nämna att den kommer i färgen rosa. Matcha jackan med ett par tjocksulade skor från Nude och du har stilen inne!

Sänk kostnaderna

Att vara moderiktig året runt kräver att man har en relativt tjock plånbok, men det finns andra knep att ta till. Under vintern är det inte bara dags för Black Friday, utan även mellandagsrean sätter igång. Det är nu som du kan göra de bästa kapen när det kommer till kläder och accessoarer. Smycken, väskor, skor och jackor säljs för riktigt låga priser och i många fall kan du även kombinera rean med en bra rabattkod. Butikerna är oftast snabbt tömda. Vill du handla mode är det internet och de webbutiker som finns som du ska använda dig av. Helt klart!