Klädtips för killar som dejtar.

Har du varit singel ett tag och känner att det nu är dags att ge dig in i dejtingvärlden men vet inte vad du ska ha på dig när det väl är dags att gå på en riktigt dejt? Du letar igenom garderoben men hittar ingenting som du verkligen gillar utan finner endast kläder som inte sitter där dom ska eller har hål i sig? Då är det dags att uppgradera din garderob så att du känner dig fräsch och snygg inför kommande dejter. Vi tänkte gå igenom lite tips på butiker som du kan vända dig till som man, om du skulle vilja köpa lite nya kläder och lyckas i ditt dejtande.

Stayhard

Stayhard är en klädbutik för dig som gillar lite tuffare kläder. Företaget riktade från en början in sig på att endast sälja kläder på nätet men har nu ett flertal butiker runt om i Sverige. Butiken säljer kläder som ofta kommer i mörkare färger och är inriktade för vuxna och äldre tonåringar. Gillar du allt från läderjackor till vita t-shirts med fotografitryck på? Då borde du kika in denna underbara butikskedja.

H&M

H&M är en av Sveriges största butikskedjor och finns utspridda över hela landet. H&M hittar du i nästan alla länder runt om i världen och har alltid samma kvalitet så att du som köper vet vad du får även om du befinner dig i en butik på andra sidan jorden. Kläderna som företaget säljer varierar med allt från barn- till vuxenkläder och nu även träningskläder. Du hittar här kläder med en enklare och stilren design med t-shirts som kommer i regnbågens alla färger. Du kan även uppgradera din garderob i form av jackor och skor och andra mindre accessoarer. Största fördelen med H&M är dock priserna på kläderna som gör det möjligt för princip alla att köpa från deras butiker oavsett hur tjock plånbok du har.

Volt

Volt är den dyraste klädbutiken av de alternativen vi kommer att gå igenom. Butiken passar dig som har ett stort intresse för kvalitetskläder från olika designers med en lite högre prislapp. Du kan hitta butikerna runt om i Sverige, som har ett handplock av trendiga plagg som endast är inriktade mot män. Butikerna har allt från skor till t-shirts och halsband. Har du tänkt att uppgradera din garderob rejält och även har en hög budget så är detta ett utmärkt alternativ då kläderna är snygga så att du kommer att få din dejt på fall.

Nätdejting

Om du inte har någon dejt ännu där du kan visa upp dina nya snygga kläder som du köpt då finns det ett flertal alternativ där du kan träffa tjejer. Ge dig in i matchen redan idag på nätdejtingsidan happypancake där du bland annat kan hitta potentiella kvinnor som är sugna att gå på dejt med dig. Ett snabbt och smidigt sätt att matcha med singlar som har samma intressen och faller för ditt nya utseende med dina nya kläder som du har införskaffat. Testa din lycka redan idag och finn din livs kärlek.