ANNONSERA HÄR?ANNONSERA HÄR?
___________________________________________________

VARDAGSFRULLE HOS OSS

Vardagsfrulle med porslin från Design Letters.

 

Jag kan inte riktigt förstå att om ca. ½ år bara så kommer vardagen förändras en del. Tänk att mitt lilla hjärta börjar skolan (0:an) till hösten, känns galet. Vet inte hur ”seriös” 0:an är men det känns ju väldigt mycket mer idag än vad det gjorde när jag själv var i den åldern. Småbarnsdagarna med lilla S har ju varit väldigt behagliga och jag är så tacksam att hon inte behövde börja dagis förrän efter 3 år och sedan dess har hon gått 15h/v. för att jag trott det gjort henne gott att komma ut själv. Till hösten förändras ju vardagen en del och det blir färre lata dagar och såsiga mornar. Känns som en ny tid i livet börjar…

 

Långa, lugna mornar är något av det bästa jag vet men lilla fröken här hemma brukar slå på sin on-knapp så snart hon öppnar upp sina bruna fina ögon. Då är det frukost, kläder, mm. och inte gärna i det mest avslappnande tempot om man säger så. Våra mornar kan vara lite smått kaosartade trots att vi inte går upp särskilt tidigt och nästan aldrig väcks av väckarklockan (ja, allt är ju relativt såklart). Såhär kan en vardagsfrulle hos oss se ut med några av våra favoriter just nu, ica´s eko-äppeljuice är sååå god tycker vi. Inte så fancy så ni som ogillar icke uppstyrda bilder får helt enkelt blunda nu.

 

Vi hörs!

3 Responses to “VARDAGSFRULLE HOS OSS”

 • Sara:

  Alltså jag bara älskar dina fina bilder som du tar. Måste få fråga vad du har för kamera och objektiv? Om du använder dig utav något redigeringspogram, vilket? Skulle bli så glad om du svarade för jag vill bli lika duktig som du =)

  • Men tack snälla du för din komplimang.
   Jag har en Canon 7D och fotar med. Använder mest objektivet 50mm f/1.4 (det heter nåt liknande iaf., mycket prisvärt). Använder även photoshop elements. Hoppas det var de svar du önskade :)

 • Oj så mkt gott
  vår söndagsfrukost intogs på bageri (icke så nyttig) jag rullar snart fram…
  man fikar bra mkt mer här i sthlm nuförtiden minst 1 gång per dag… hua mig….
  Hoppas allt ni planterat tar sig… alltid kul att odla lite själv hemma.
  kraaam till er vännen

Leave a Reply