ANNONSERA HÄR?ANNONSERA HÄR?
___________________________________________________

Posts Tagged ‘PiP Studio’

OMBONADE ÖVERKAST

Överkast och prydnadskuddar från GreenGate och PiP Studio.

 

Några överkast här ovan från GreenGate och PiP Studio som jag gillar till ett litet tjejrum. Istället för det enkla och enfärgade tycker jag som omväxling att det kan vara mysigt med något lite mer kitchigt och ombonat.

 

Lapptäcket längst ned tycker jag är superhärligt men det översta som även finns i fler färgställningar är kanske mest lättmatchat. På min lilla skatts säng kommer ett sådant överkast från GreenGate placeras tillsammans med blandade kuddar i en skön mix.

 

Bilder från systerlycklig.se, houseofhedda.se.

TAPETINSPO. FRÅN PIP STUDIO

Tapeter från PiP Studio.

 

Har funderat lite till och från på väggarna i Sagas rum, funderar fortfarande men just nu är jag väldigt sugen på fondvägg i hennes rum med någon fantastisk tapet från Pip Studio. Man är ju bara barn en gång och då ska man ju verkligen få vara det, eller hur. Jag gillar vitt som bas men även färg och glada toner.

 

Tapeten ”you´ve got mail” är ju hur fin som helst och jag kan se den bakom ett enkelt skrivbord med en bubbelgumrosa Eames-stol och en barnpostlåda från Bruka. Hur snyggt, men kanske mer anpassat för en tuff liten tweenie…

 

Tapeterna ovan ”early bird” och ”chinese rose” är ju riktigt fina de också och de känns ju lite mer barnvänliga tycker jag. Kanske får det bli någon av dem…

 

Bilder från systerlycklig.se.